Fermentační workshop

09. 03. 20:00h

Divácké Centrum v Tibet Open House, Školská 28, Praha 1

Kvašení a nakládání je nejstarším způsobem uchovávání zeleniny. Kvašená zelenina obsahuje spoustu vitaminů, minerálů, prospěšných bakterií, enzymů a navíc skvěle chutná. Přijďte na fermentační workshop s iniciativou Zachraň jídlo, na němž vás naučíme základní postupy fermentace a taky tipy a triky, jak zeleninu správně uchovávat.
Lektorkou bude Tereza Havlínková. Přebytky zeleniny poskytne společnost Titbit.

Kapacita workshopu je omezená, maximální počet účastníků je 20. 
V tuto chvíli máme bohužel kapacitu naplněnou, pokud se to změní, budeme vás informovat v události na FB

Facebook událost

Projekce filmu 9.3. v Ponrepu od 18.00

K FILMU

Když rajčata poslouchají Wagnera

Elia, malá zapadlá vesnice v Řecku, pomalu vymírá. Bratranci Aleko a Christos přicházejí s plánem na její záchranu, který je plný slunce, šťavnatých rajčat a wagnerovské hudby.